Valper

Planlagte valpekull 
2024
Ventelisten er åpen!


2024 Elle/Freddie 

Mini - LEDIGE PLASSER

Vi venter mini i karamwll, rød karamell og brunt. Elle kommer fra vårt eget oppdrett og dette blir hennes første kull. Eller er en herlig, myk hund med alle kvaliteter en god familiehund skal ha. Hun elsker alle og har aldri møtt en fremmed. Hun er aktiv ute og rolig inne. Hun har en silkemyk pels som er som fløyel. Hun er en flott struktur, veldig god pelskvalitet og en nydelig farge.
Freddie kommer fra Küstendoodles i Tyskland. Han er en lettlært, utadvent og sosial hanne. Han har en lys karamell pelsfarge og svært god pelskvalitet. God struktur. Flott familiehund med et nydelig gemytt. Disse valpene vil egne seg godt i familier som vil ha en god familiehund som de også ønsker å trene noe bruks med. Egner seg i aktive hjem. Vi venter valper med levering sommer 2024. NB: Dette kullet vil vokse opp hos Fórvert Kjersti i Bodø. Valpene må påregnes hentet i Bodø. 

2024 Fia og Apollo

Solid medium/liten standard LEDIGE PLASSER

Fia (Arctic Jenny) er fra vårt eget oppdrett og dette blir Fia’s andre og siste kull. Fia er en svært oppegående, trygg og utadvent tispe. Hun er en strålende mor og vi er utrolig fornøyd med hennes første kull. Hun har en nydelig, rød pels og er kraftig bygget. veldig god fleecepels.
Apollo (Magnolia of Norway Amazing Apollo) er en nydelig, liten standard. Han er behagelig temperament- akkurat slik det skal være med en Australsk Labradoodle. Apollo er rød karamell med en veldig god fleecepels. Han har svært god struktur. Valpene vi venter solid medium/liten standard valper i fargene rød, aprikos og rød karamell.  Disse valpene vil egne seg for de som er på jakt etter en solid familiehund og som planlegger å drive endel trening med hunden sin. Valpene planlegges høsten 2024. 

2024 Molly og Rago

Medium og liten medium. LEDIGE PLASSER

Molly (Arctic Mimmi) er en morsom ung dame som er full av selvtillit og veldig lettrent. Hun er fra vårt eget oppdrett og hennes pappa kommer fra Ocean State i USA. Av utseende er hun veldig lik pappa'n sin med sin veldig glatte, røytefrie pels og kraftige hode. Molly er patchment, en variant av brun farge. Rago (Arctic Melker) kommer også fra eget oppdrett, men eies nå av SeeetNorth Labradoodles. Rago er sønn av vår egen legendariske Lotta, og alle som har møtt Lotta vil forstå veldig godt hvorfor vi gleder oss til denne kombinasjonen. Rago er en fantastisk hund med et svært stødig gemytt. Han har levert nydelige valper med svært stødige gemytter, nydelig pels og fin størrelse. Dette er kullet for de som planlegger å bruke hunden til terapiarbeid, besøkshund eller lignende. Vi venter liten medium og medium valper i fargene brun og sort, sølv og silver beige, 
Valpene egner seg godt til familier som ønsker å trene med hund. 

.

Valp fra Kennel Arctic Labradoodles

Vi er ingen stor kennel, men har normalt to til tre kull i året. Våre valper vokser opp som del av vår familie og blir vant til normale husholdsaktiviteter og lyder som støvsuger, oppvaskmaskin etc.

Stambokført
Vi er medlem i Worldwide Australian Labradoodle Association  og følger deres strenge etiske standarder. Våre hunder er stambokført her sammen med 70 000 andre Australske Labradoodler. Dette er vårt bidrag til en sunn og målrettet utvikling av Australsk Labradoodle som egen rase.

Helsetester

Alle valper vil være ID merket, ormebehandlet og leveres med vetrinærattest og ferdig registrert i WALA med offisielt registreringsbevis. Vi bruker kun helsetestede hunder i vårt avlsprogram - HD/AD røntgen, patellasjekk og øyelysning er standard. I tillegg gentester vi for Von Willebrand, EIC, DM og PRA.

Forbehold

Vi forbeholder oss alltid rett til å endre avlshann eller tispe dersom vi ser at det er fordelaktig med tanke på Kennel Arctic Labradoodles avlsprogram. Kennel Arctic Labradoodle vil alltid ha førstevalg på valper til vårt avlsprogram.

Alle valper vil bli solgt med avlsperre med mindre valpen er solgt som avlshund.

Vi ber om forståelse for at naturen ikke alltid følger våre planer; vi kan aldri garantere at valpekull kommer som planlagt. Vi ber også om forståelse for at vi ikke kan garantere hverken kjønn eller farge på valpene. Jo mere åpen du er på farge/kjønn, jo større sannsynlighet er det for at vi kan levere en valp til deg.


Informasjon om deg

For å komme på venteliste ber vi om at du sender en valpesøknad. Dersom du blir godkjent vil du få en epost der vi beskriver hvilke kull vi har planlagt, antatt størrelse og mulige fargekombinasjoner. Dersom våre planlagte valpekull ikke passer deres ønsker, betaler dere IKKE registreringsgebyr. Ved innbetaling av registreringsgebyr inngår vi en bindene avtale. Dersom vi ikke har tilbudt valp til dere innen 18 mnd etter innbetalt gebyr, vil vi refundere dette. Dersom vi har tilbudt dere valp tre ganger i løpet av 18 mnd , og dere har valgt å takke nei, mister dere gebyret.  

Kun i helt spesielle situasjoner, der det finnes usteriliserte hannhund/tisper fra før eller det er påvist allergi mot allergener fra ukastererte hannhunder, vil vi ta spesielt hensyn til ønske om kjønn.

Når det blir deres tur til å få valp vil dere få tilsendt et spørreskjema som dere må fylle ut.  

Vi vil bruke disse opplysningene for å finne den best egnede labradoodlen for deg og din familie.

Våre helt spesielle valper får kun reise til helt spesielle hjem. Vi forbeholder oss derfor retten til å heve avtale om valpekjøp helt frem til valpen forlater vårt hjem dersom vi føler at det vil være til valpens beste. Vi vil da refundere registreringsgebyret 100%.

Alle valpekjøpere må garantere at ingen av våre Labradoodle-valper blir omplassert uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.

Betingelser

Det koster 35 000 kroner for en valp fra oss. 5000 betales før dere blir bekreftet på venteliste, resten forfaller 2 uker før valpen er leveringsklar. Valpene leveres med valpepakke, registrering, vaksinert,chippet, ormekuret og med 2 års utvidet genetisk garanti i henhold til WALAs regler. Valpene allergenprofilers og temperamentstestes ved 8 uker, før allokering til sine familier. Alle valper selges med avlssperre. For avlshunder gjelder egne betingelser.