Valper

Planlagte valpekull 
2023
Ventelisten er åpen!


2023: Poppins/Charlie - FULLTEGNET

Mini
Vi venter stor mini valper mørk karamell, rødt og aprilos.  Poppins (Arctic Lin’s  Cava) er en stor personlighet i en liten kropp. Hun er lett å trene, entusiastisk og en stor kjælegris. Hun har en perfekt, mørk karamell fleecepels og god konstruksjon,  Charlie ( Arctic Custard and Cream) Bestlands Sir Lancelot) er også fra eget oppdrett. Han er en munter og svært trivelig hanne som har gitt fantastisk flotte valper. Charlie er en rød mini med flott fleecepels, og vi ser frem til flotte minivalper fra denne kombinasjonen. Han er en skikkelig kjælegris og elsker alle. Valper med levering vår/sommer 2023

2023: Billie/Teddy

Medium- LEDIGE PLASSER

Vi venter medium og solid medium i creme og aprikos. Billie er ut av vår egen Linus og Senja, og dette blir hennes første kull. Hun har et fabelaktig temperament og er velegnet for terapihundarbeid. Billie er medium med en nydelig fleecepels. Pappa til dette kullet blir Teddy. En flott, amerikansk hanne som vi hentet fra våre venner i Bestland Labradoodles i vår. Teddy ee solid medium, har en fabelaktig rød fleecepels og er en rolig og sedat labradoodle.

Dette er en kombinasjon som er velegnet for terapihundarbeid, for de som er interessert i å trene med hund og vil være fine familiehunder. Vi venter valper med levering i andre halvdel av 2023.

k

2022/23: Fia/Finnegan

Medium/ liten medium FULLTEGNET

Vi venter medium og liten medium valper i fargene rødt og aprikos. Fia kommer fra vårt eget oppdrett og dette blir hennes første kull. Fia er en herlig hund med alle kvaliteter en god familiehund skal ha. Hun elsker alle og har aldri møtt en fremmed. Hun er aktiv ute og rolig inne. Hun er smart som fy og trenger hjernerrim. Hun er en flott struktur, veldig god pelskvalitet og en nydelig farge. . Finnegan er en amerikansk hanne som kommer fra Cedar Bend Labradoodles. Vi er veldig takknemlig for å få låne han. Finnegan har et nydelig gemytt og har flere fantastiske valper etter seg.. Disse valpene vil egne seg godt i familier som vil ha en god familiehund som de også ønsker å trene noe bruks med. Valper med levering nyåret 2023. 

Valp fra Kennel Arctic Labradoodles

Vi er ingen stor kennel, men har normalt to til tre kull i året. Våre valper vokser opp som del av vår familie og blir vant til normale husholdsaktiviteter og lyder som støvsuger, oppvaskmaskin etc.

Stambokført
Vi er medlem i Worldwide Australian Labradoodle Association  og følger deres strenge etiske standarder. Våre hunder er stambokført her sammen med 70 000 andre Australske Labradoodler. Dette er vårt bidrag til en sunn og målrettet utvikling av Australsk Labradoodle som egen rase.

Helsetester

Alle valper vil være ID merket, ormebehandlet og leveres med vetrinærattest og ferdig registrert i WALA med offisielt registreringsbevis. Vi bruker kun helsetestede hunder i vårt avlsprogram - HD/AD røntgen, patellasjekk og øyelysning er standard. I tillegg gentester vi for Von Willebrand, EIC, DM og PRA.

Forbehold

Vi forbeholder oss alltid rett til å endre avlshann eller tispe dersom vi ser at det er fordelaktig med tanke på Kennel Arctic Labradoodles avlsprogram. Kennel Arctic Labradoodle vil alltid ha førstevalg på valper til vårt avlsprogram.

Alle valper vil bli solgt med avlsperre med mindre valpen er solgt som avlshund.

Vi ber om forståelse for at naturen ikke alltid følger våre planer; vi kan aldri garantere at valpekull kommer som planlagt. Vi ber også om forståelse for at vi ikke kan garantere hverken kjønn eller farge på valpene. Jo mere åpen du er på farge/kjønn, jo større sannsynlighet er det for at vi kan levere en valp til deg.


Informasjon om deg

For å komme på venteliste ber vi om at du sender en valpesøknad. Dersom du blir godkjent vil du få en epost der vi beskriver hvilke kull vi har planlagt, antatt størrelse og mulige fargekombinasjoner. Dersom våre planlagte valpekull ikke passer deres ønsker, betaler dere IKKE registreringsgebyr. Ved innbetaling av registreringsgebyr inngår vi en bindene avtale. Dersom vi ikke har tilbudt valp til dere innen 18 mnd etter innbetalt gebyr, vil vi refundere dette. Dersom vi har tilbudt dere valp tre ganger i løpet av 18 mnd , og dere har valgt å takke nei, mister dere gebyret.  

Kun i helt spesielle situasjoner, der det finnes usteriliserte hannhund/tisper fra før eller det er påvist allergi mot allergener fra ukastererte hannhunder, vil vi ta spesielt hensyn til ønske om kjønn.

Når det blir deres tur til å få valp vil dere få tilsendt et spørreskjema som dere må fylle ut.  

Vi vil bruke disse opplysningene for å finne den best egnede labradoodlen for deg og din familie.

Våre helt spesielle valper får kun reise til helt spesielle hjem. Vi forbeholder oss derfor retten til å heve avtale om valpekjøp helt frem til valpen forlater vårt hjem dersom vi føler at det vil være til valpens beste. Vi vil da refundere registreringsgebyret 100%.

Alle valpekjøpere må garantere at ingen av våre Labradoodle-valper blir omplassert uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.

Betingelser

Det koster 35 000 kroner for en valp fra oss. 5000 betales før dere blir bekreftet på venteliste, resten forfaller 2 uker før valpen er leveringsklar. Valpene leveres med valpepakke, registrering, vaksinert,chippet, ormekuret og med 2 års utvidet genetisk garanti i henhold til WALAs regler. Valpene allergenprofilers og temperamentstestes ved 8 uker, før allokering til sine familier. Alle valper selges med avlssperre. For avlshunder gjelder egne betingelser.