Valper

Planlagte valpekull 
2022
Ventelisten er åpen 


2022: Senja/Finnegan Stor mini/liten medium FULLTEGNET

Vi venter creme, røde,aprikos og karamell valper. Arctic Rose aka Senja er fra vårt eget oppdrett og dette blir hennes andre kull. Senja er en mild og kjærlig dame som tar livet med stoisk ro. Hun er kvikk og artig å trene med. Finnegan er en amerikansk hanne som Cedar Bend Labraodoodles har vært så snille å la oss bruke. Han er en morsom og kvikk ung mann som er usannsynlig vakker og som har produserte veldig flotte valper så langt. Begge foreldre har strålende gemytt og god kontruksjon. Svært god pelskvalitet. Vi venter stor mini/liten medium. Ventelisten er STENGT

2022:Daisy/Quinn - Standard

Dette blir Arctic Labradoodles aller første STANDARD kull. Mamma er vår egen Smiling Face Upsi Daisy. Daisy er en stor standard. Hun veier 35kg og er 67 cm på skulderen. Hun er vår egen glad-traktor med mye futt i. Hun elsker å ligge på fanget og er verdens beste valpe-tante. Hun har samtidig mye egen vilje og trenger en bestemt hånd. Pappa er Quinn som vi er så heldige å få låne fra Norrland Labradoodles. Quinn er en liten standard hanne på 53 cm og 20kg. Quinn er en chill pill. Han er fantastisk lærevillig og en svært nedpå hanne. Vi tror kombinasjonen vil være veldig god. Dette blir store hunder med lang valpeperiode. Jeg vil prioritere valpekjøpere med erfaring med hund, fortrinnsvis med stor hund, og som ønsker å jobbe aktivt med trening. Ventelisten er åpen på dette kullet.

2022: Frøya/Potus

Vi venter mini/liten medium valper i mørk karamell og muligens tofarget karamell/hvit. Frøya (Arctic Rasberry Cupcake) er en stor personlighet i en liten kropp. Hun er en fantastisk brukshund som elsker å jobbe. Lett trent og entusiastisk. Potus (Arctic Lin's Guinness) er en mild og letthåndterlig hanne. Han er en skikkelig kjælegris og elsker alle. Lettlært og en veldig fin familiehund.Til dette kullet ønsker vi valpekjøpere med noe erfaring med hund og som ønsker å trene aktivt med hund eller drive noe form for hundesport. Ventelisten er åpen.

2022: Tiril/Potus. FULLTEGNET
Vi venter mini/liten medium valper i aprikos,rødt og karamell - ensfarget og tofarget. Tiril (Arctic Siv) er fra vårt eget oppdrett. Hun er en herlig liten hund. Lettlært. Kjærlig. God avknapp. Fantastisk struktur og veldig god pelskvalitet. Potus (Arctic Lin's Guinness) er en mild og letthåndterlig hanne. Han er en skikkelig kjælegris og elsker alle. Lettlært og en veldig fin familiehund God struktur. Veldig god pelskvalitet.  Dette er en gjentatt parring og valpene fra forrige kull er helt fantastiske. Dette kullet skal vokse opp på Fauske i Nordland hos fórvert Nina. Valpene kan treffes og må hentes her. Vi ønsker oss fórverter i Saltenområdet for én av valpene fra dette kullet. VENTELISTE STENGT

2022:Tuva/Billy
Mini og liten medium.
Vi venter stor mini og liten medium valper i fargene creme og lys karamell. Tuva (Arctic Venus) kommer fra vårt eget oppdrett og dette blir hennes andre og siste kull. Tuva er en herlig hund med alle kvaliteter en god familiehund skal ha. Hun elsker å jobbe og kan ofte sees på agilitybanen sammen med fórvert, samtidig har hun en veldig bra avknapp og kan slappe godt av i sofaen. Tuva har en flott struktur og kraftig kroppsbygning. Veldig god pelskvalitet. Billy (Zaansedoodles Quote Billy) er vår nye avlshanne fra Nederland. Han er en utrolig fin fyr. Balansert og miljøstabil. Lettlært. Liker og jobbe, samtidig har han en veldig bra avknapp. Han er en nydelig struktur og veldig god pelskvalitet.  Disse valpene vil egne seg godt i familier som vil ha en god familiehund som de også ønsker å trene noe bruks med. Dette kullet ser vi frem til!  
Få plasser igjen.

Valp fra Kennel Arctic Labradoodles

Vi er ingen stor kennel, men har normalt to til tre kull i året. Våre valper vokser opp som del av vår familie og blir vant til normale husholdsaktiviteter og lyder som støvsuger, oppvaskmaskin etc.

Stambokført
Vi er medlem i Worldwide Australian Labradoodle Association  og følger deres strenge etiske standarder. Våre hunder er stambokført her sammen med 70 000 andre Australske Labradoodler. Dette er vårt bidrag til en sunn og målrettet utvikling av Australsk Labradoodle som egen rase.

Helsetester

Alle valper vil være ID merket, ormebehandlet og leveres med vetrinærattest og ferdig registrert i WALA med offisielt registreringsbevis. Vi bruker kun helsetestede hunder i vårt avlsprogram - HD/AD røntgen, patellasjekk og øyelysning er standard. I tillegg gentester vi for Von Willebrand, EIC, DM og PRA.

Forbehold

Vi forbeholder oss alltid rett til å endre avlshann eller tispe dersom vi ser at det er fordelaktig med tanke på Kennel Arctic Labradoodles avlsprogram. Kennel Arctic Labradoodle vil alltid ha førstevalg på valper til vårt avlsprogram.

Alle valper vil bli solgt med avlsperre med mindre valpen er solgt som avlshund.

Vi ber om forståelse for at naturen ikke alltid følger våre planer; vi kan aldri garantere at valpekull kommer som planlagt. Vi ber også om forståelse for at vi ikke kan garantere hverken kjønn eller farge på valpene. Jo mere åpen du er på farge/kjønn, jo større sannsynlighet er det for at vi kan levere en valp til deg.

Ventelistepolicy

Vi er svært heldige i Arctic Labradoodles som har så stor pågang på kullene våre. Vi ser imidlertid at vi nesten uten unntak har flere på venteliste på hvert valpekull enn det vi har valper. Fra 1/7-2016 har vi kun en venteliste i Arctic Labradoodles. For å sikre plass på ventelisten må det innbetales et registreringsgebyr på nok 5000 når dere får bekreftet plass.

Det vil fremdeles være slik at Arctic Labradoodles alltid vil ha førsterett på valg av valper til videre avl, uavhengig av ventelister. Dette er helt nødvendig for at vi skal kunne fortsette utviklingen av denne fantastiske rasen.

Informasjon om deg

For å komme på venteliste ber vi om at du sender en valpesøknad. Dersom du blir godkjent vil du få en epost der vi beskriver hvilke kull vi har planlagt, antatt størrelse og mulige fargekombinasjoner. Dersom våre planlagte valpekull ikke passer deres ønsker, betaler dere IKKE registreringsgebyr. Ved innbetaling av registreringsgebyr inngår vi en bindene avtale. Dersom vi ikke har tilbudt valp til dere innen 18 mnd etter innbetalt gebyr, vil vi refundere dette. Dersom vi har tilbudt dere valp tre ganger i løpet av 18 mnd , og dere har valgt å takke nei, mister dere gebyret.  

Kun i helt spesielle situasjoner, der det finnes usteriliserte hannhund/tisper fra før eller det er påvist allergi mot allergener fra ukastererte hannhunder, vil vi ta spesielt hensyn til ønske om kjønn.

Når det blir deres tur til å få valp vil dere få tilsendt et spørreskjema som dere må fylle ut.  

Vi vil bruke disse opplysningene for å finne den best egnede labradoodlen for deg og din familie.

Våre helt spesielle valper får kun reise til helt spesielle hjem. Vi forbeholder oss derfor retten til å heve avtale om valpekjøp helt frem til valpen forlater vårt hjem dersom vi føler at det vil være til valpens beste. Vi vil da refundere registreringsgebyret 100%.

Alle valpekjøpere må garantere at ingen av våre Labradoodle-valper blir omplassert uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.

Betingelser

Det koster 35 000 kroner inkl mva for en valp fra oss. 5000 betales før dere blir bekreftet på venteliste, resten forfaller 2 uker før valpen er leveringsklar. Valpene leveres med valpepakke, registrering, vaksinert,chippet, ormekuret og med 2 års utvidet genetisk garanti i henhold til WALAs regler. Valpene allergenprofilers og temperamentstestes ved 8 uker, før allokering til sine familier. Alle valper selges med avlssperre. For avlshunder gjelder egne betingelser.