Valper

Planlagte valpekull 
2020/2021
Ventelisten er åpen fra 23.mai. Vi tar kun åpne valpesøknader denne gangen. 

Vennligst ikke send søknad før 23.mai.

2021: Stella/Lukas-mini. FULLTEGNET

Vi venter creme, røde,aprikos, karamell, brune og sorte valper. Arctic Lin (Stella) er fra vårt eget oppdrett og dette blir hennes andre kull. Stella er en morsom kjælegris som er kvikk og artig å trene med. Lukas er vår nye avlshanne fra Sedstorpet i Sverige.  Han er en morsom og kvikk ung mann som er usannsynlig vakker. Begge foreldre har strålende gemytt og god kontruksjon. Svært god pelskvalitet. Mini.

Høst 2021: Bia/Willie - solid mini valper. FULLTEGNET

Vi venter brune og caramell valper med hvite tegninger. Arctic Sarabi (Bia) er fra vårt eget oppdrett. Hun er en åpen, glad og sosial liten jente med svært god struktur og eksteriør. Svært god pelskvalitet. Bluberry Cottage Willie Wonka (Willie) er en amerikansk hanne som Cedar Bend har latt oss bruke på dette kullet. Willie er en utrolig myk og laid-back hanne som elsker å kose. Han har en svært god struktur og en svært god pelskvalitet. Dette kullet egner seg til aktive familier som ønsker å trene noe med hund. 

2021: Sonia/Tico- FULLTEGNET

Vi venter kremfargede  solid medium/liten standard valper. Arctic Sofia (Sonia) kommer fra vårt eget oppdrett. Dette blir Sonias andre kull. Sonia er en sosial og morsom hund som er raus med kyss. Sterke retriveregenskaper og god arbeidsvilje. SweetNorth Hemulen (Tico) er en usedvanlig intuitiv og inteligent ung mann. Han er behagelig, lett trent og omgjengelig. En usedvanlig trivelig hanne og en skikkelig kjælegris. 
Sonias første valpekull var med Ticos far. Vi gjentar suksessen og satser på like gode gener fra sønnen. Dette blir solide valper- stor medium og liten standard.  Til dette kullet ønsker vi valpekjøpere med noe erfaring med hund og som ønsker å trene aktivt med hund eller drive noe form for hundesport. 

2021: Tiril/Oliver. FULLTEGNET 
Vi venter mini valper i aprikos,rødt og karamell. God struktur. Veldig god pelskvalitet.  Nydelige gemytter.

2021: Xi/Ocean State Charlie Brown
Medium og liten medium.
Vi venter medium valper i fargene sjokolade og karamell. I dette kullet kan vi også forvente kraftige, hvite tegninger. Begge foreldre har nydelige gemytter og god struktur. Charlie er fra Ocean State Labradoodles i USA. Han er en fantastisk  hanne med terapihundtemperament og som selv produserer dem. Dette blir Xi's andre og siste kull, og vi er svært fornøyd med valpene fra første kull.Xi er en nydelig miljøstabil tispe med stor arbeidsglede, samtidig som hun lett roer seg i fanget. Dette kullet ser vi frem til!  
 FULLTEGNET

Valp fra Kennel Arctic Labradoodles

Vi er ingen stor kennel, men har normalt to til tre kull i året. Våre valper vokser opp som del av vår familie og blir vant til normale husholdsaktiviteter og lyder som støvsuger, oppvaskmaskin etc.

Stambokført
Vi er medlem i Worldwide Australian Labradoodle Association  og følger deres strenge etiske standarder. Våre hunder er stambokført her sammen med 70 000 andre Australske Labradoodler. Dette er vårt bidrag til en sunn og målrettet utvikling av Australsk Labradoodle som egen rase.

Helsetester

Alle valper vil være ID merket, ormebehandlet og leveres med vetrinærattest og ferdig registrert i WALA med offisielt registreringsbevis. Vi bruker kun helsetestede hunder i vårt avlsprogram - HD/AD røntgen, patellasjekk og øyelysning er standard. I tillegg gentester vi for Von Willebrand, EIC, DM og PRA.

Forbehold

Vi forbeholder oss alltid rett til å endre avlshann eller tispe dersom vi ser at det er fordelaktig med tanke på Kennel Arctic Labradoodles avlsprogram. Kennel Arctic Labradoodle vil alltid ha førstevalg på valper til vårt avlsprogram.

Alle valper vil bli solgt med avlsperre med mindre valpen er solgt som avlshund.

Vi ber om forståelse for at naturen ikke alltid følger våre planer; vi kan aldri garantere at valpekull kommer som planlagt. Vi ber også om forståelse for at vi ikke kan garantere hverken kjønn eller farge på valpene. Jo mere åpen du er på farge/kjønn, jo større sannsynlighet er det for at vi kan levere en valp til deg.

Ventelistepolicy

Vi er svært heldige i Arctic Labradoodles som har så stor pågang på kullene våre. Vi ser imidlertid at vi nesten uten unntak har flere på venteliste på hvert valpekull enn det vi har valper. Fra 1/7-2016 har vi kun en venteliste i Arctic Labradoodles. For å sikre plass på ventelisten må det innbetales et registreringsgebyr på nok 5000 når dere får bekreftet plass.

Det vil fremdeles være slik at Arctic Labradoodles alltid vil ha førsterett på valg av valper til videre avl, uavhengig av ventelister. Dette er helt nødvendig for at vi skal kunne fortsette utviklingen av denne fantastiske rasen.

Informasjon om deg

For å komme på venteliste ber vi om at du sender en valpesøknad. Dersom du blir godkjent vil du få en epost der vi beskriver hvilke kull vi har planlagt, antatt størrelse og mulige fargekombinasjoner. Dersom våre planlagte valpekull ikke passer deres ønsker, betaler dere IKKE registreringsgebyr. Ved innbetaling av registreringsgebyr inngår vi en bindene avtale. Dersom vi ikke har tilbudt valp til dere innen 18 mnd etter innbetalt gebyr, vil vi refundere dette. Dersom vi har tilbudt dere valp tre ganger i løpet av 18 mnd , og dere har valgt å takke nei, mister dere gebyret.  

Kun i helt spesielle situasjoner, der det finnes usteriliserte hannhund/tisper fra før eller det er påvist allergi mot allergener fra ukastererte hannhunder, vil vi ta spesielt hensyn til ønske om kjønn.

Når det blir deres tur til å få valp vil dere få tilsendt et spørreskjema som dere må fylle ut.  

Vi vil bruke disse opplysningene for å finne den best egnede labradoodlen for deg og din familie.

Våre helt spesielle valper får kun reise til helt spesielle hjem. Vi forbeholder oss derfor retten til å heve avtale om valpekjøp helt frem til valpen forlater vårt hjem dersom vi føler at det vil være til valpens beste. Vi vil da refundere registreringsgebyret 100%.

Alle valpekjøpere må garantere at ingen av våre Labradoodle-valper blir omplassert uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.

Betingelser

Det koster 35 000 kroner inkl mva for en valp fra oss. 5000 betales før dere blir bekreftet på venteliste, resten forfaller 2 uker før valpen er leveringsklar. Valpene leveres med valpepakke, registrering, vaksinert,chippet, ormekuret og med 2 års utvidet genetisk garanti i henhold til WALAs regler. Valpene allergenprofilers og temperamentstestes ved 8 uker, før allokering til sine familier. Alle valper selges med avlssperre. For avlshunder gjelder egne betingelser.