Medlem av Australian Labradoodle Association America

Norges eneste akkrediterte medlem av ALAEU

For mer informasjon om Australian Labradoodle Asociation Europe- følg lenken www.alaeu.com

Medlem av Australian Labradoodles Association Europe

Norges eneste akkrediterte medlem av ALAEU

For mer informasjon om Australian Labradoodle Asociation Europe- følg lenken www.alaeu.com

VENTELISTEN FOR 2020 ER STENGT

18. aug, 2019

Ventelistene for 2020 er stengt!

Vi åpner ventelisten for 2021 når vi vêr hva vi har planlagt i 2021. Dette blir i løpet av våren 2020. Vi annonserer her og på Facebook når venteliste er åpne igjen- velkommen tilbake da! Følg oss gjerne på Facebook på www.facebook.no/arcticlabradoodles

 • Medlemskap Australian Labradoodle Association America https://alaa-labradoodles.com

  Vi er veldig stolte over å være Skandinavias første akkrediterte medlem av ALAA. Dette er den Amerikanske og Kanadiske raseklubben for Australsk Labradoodle med over 20 000 hunder stambokført. Vi er veldig stolte av å være en av få Europeiske oppdrettere som har fått medlemskap også her.

 • Vi søker fòrverter på Østlandet!

  Våre valpekull er utsolgt I 2018. Dersom du bor på østlandet har du likevel mulighet til å få valp I 2018. Vi søker fòrverter til to valper i 2018. Du må bo på det sentrale østlandet, ha erfaring med hund og ønske om å trene hund. Du må ha muligheten til å være hjemme den første tiden med valpen, alternativt ta den med på jobb. Høres dette ut som deg? I såfall ta kontakt via kontaksiden eller ring 98901003.

 • Planlagte valpekull 2018/2019 er nå publisert!

  Vi har lagt ut alle planlagte kull i 2018 samt to i 2019. Det vil komme et kull med medium også i 2019, men her har vi ikke bestemt oss for hvem vi skal bruke enda.
  Alle kull i 2018 er fulltegnet, men det er mulig å stå på venteliste da vi kun bekrefter 6 navn pr kull. Det er god plass på listene for 2019.

 • Vi presenterer Ronja Røverdatter-kullet!

  6 velskapte mini australsk labradoodlevalper ble født 18.09.20015. For bilder, følg linken. 1 uke gammel.

 • Vi søker forvert i Bodø/Salten-område

  Vi søker forvert til en nydelig liten medium jente som kommer til Bodø fra Holland i vår. Mamma er Sarah - en fantastisk nydelig australsk labradoodle som vi hadde gleden av å hilse på i sommer. Pappa er Beer - halvbror til vår egen Lucy. Også en nydelig, ung mann som er kjent for å produsere utrolig vakre valper. Vi gleder oss masse! Kontakt oss på silje@arcticlabradoodles.com

 • Vi presenterer Saltkråkankullet

  4.april 2016 kom Saltkråkankullet til verden, fire jenter og to gutter. Et nydelig kull som vi har store forventninger til. Du kan følge kullet på Facebook www.facebook.no/arcticlabradoodles eller klikk på overskriften som tar deg til fotoalbumet her. Alle valpene er dessverre solgt.

 • Valper 2016

  Vi har åpnet venteliste for 2016. Erfaringsmessig fylles det raskt opp, så planlegger dere valp fra Arctic Labradoodles i 2016 er det bare å ta kontakt!

 • Valper 2015

  Vi har to valpekull planlagt i 2015. Ett ut av Björna og Alfred. Her venter vi liten til solid medium i fargene sjokoladebrun, crem og tofarget brun/creme.
  Det andre er ut av Lucy og Shadow. Her venter vi mini sorte, røde, aprikos og cremfargede valper. Begge kullene er fulltegnet.

 • Forvert

  Begge kullene for 2015 er utsolgt, men bor du i Bodø/Salten området kan du enda sikre deg valp! Vi søker forverter i Bodø/Salten. Ta kontakt for mer informasjon!

 • Vi presenterer Harry Potter kullet!

  For bilder, følg lenken. Harry Potter kullet en uke gammel.

 • Medlem i ALAEU

  Vi er skrekkelig stolte over å være den første oppdretteren i Norge som har fått medlemskap i Australian Labradoodle Association Europe. Et medlemskap er et kvalitetsstempel og våre valpekjøpere kan være trygge på at de får valper som er registrert i ALAEU, at foreldrene er helsetestet og har tilfredsstilt de strenge kravene som organisasjonen stiller. I tillegg kan de være trygge på at vi følger de strenge etiske retningslinjer som er satt for oppdrett og oppfølging av valpekjøpere. Les mer om ALAEU på www.alaeu.com

 • Alfred

  Vi presenterer Alfred - vår nye avlshann! Denne dansken med engelske aner kom til oss våren 2014. Han har testet utrolig bra og er allerede far til et flott valpekull!

Arctic Labradoodles i media!

Følg oss på Facebook

<p><a href="https://www.facebook.com/Arcticlabradoodles">https://www.facebook.com/Arcticlabradoodles</a></p>

Med vennlig hilsen

Silje Brandvoll