Valp fra Kennel Arctic Labradoodles

Vi er ingen stor kennel, men har normalt to til tre kull i året. Våre valper vokser opp som del av vår familie og blir vant til normale husholdsaktiviteter og lyder som støvsuger, oppvaskmaskin etc.

Stambokført

Vi er Norges eneste medlem i Australian Labradoodle Association Europe (ALAEU) og Australian Labradoodles Association America, og følger deres strenge etiske standarder.Våre hunder er stambokført her sammen med 40 000 andre Australske Labradoodler. Dette er vårt bidrag til en sunn og målrettet utvikling av Australsk Labradoodle som egen rase.

Helsetester

Alle valper vil være ID merket, ormebehandlet og leveres med vetrinærattest og ferdig registrert i ALAEU med stamtavle i minimum 4 generasjoner. Vi bruker kun helsetestede hunder i vårt avlsprogram - HD/AD røntgen, patellasjekk og øyelysning er standard. I tillegg gentester vi for Von Willebrand, EIC, DM og PRA.

Forbehold

Vi forbeholder oss alltid rett til å endre avlshann eller tispe dersom vi ser at det er fordelaktig med tanke på Kennel Arctic Labradoodles avlsprogram. Kennel Arctic Labradoodle vil alltid ha førstevalg på valper til vårt avlsprogram.

Alle valper vil bli solgt med avlsperre med mindre valpen er solgt som avlshund.

Vi ber om forståelse for at naturen ikke alltid følger våre planer; vi kan aldri garantere at valpekull kommer som planlagt. Vi ber også om forståelse for at vi ikke kan garantere hverken kjønn eller farge på valpene. Jo mere åpen du er på farge/kjønn, jo større sannsynlighet er det for at vi kan levere en valp til deg.

Ventelistepolicy

Vi er svært heldige i Arctic Labradoodles som har så stor pågang på kullene våre. Vi ser imidlertid at vi nesten uten unntak har flere på venteliste på hvert valpekull enn det vi har valper. Fra 1/7-2016 har vi kun en venteliste i Arctic Labradoodles. For å sikre plass på  ventelisten må det innbetales et ikke refunderbart depositum på nok 3000 når dere får bekreftet plass. Skulle vi mot formodning ikke klare å levere valp til dere innen 18 måneder refunderer vi depositumet. Dersom vi har tilbudt dere valp i henhold til deres spesifikasjoner 3 ganger i løpet av perioden, og dere har valgt å takke nei, mister dere retten til refusjon. Det betyr at dersom dere ønsker å vente på en spesiell kombinasjon blir det fortsatt anledning til dette, men da kan det ta noe lengre tid.

Det vil fremdeles være slik at Arctic Labradoodles alltid vil ha førsterett på valg av valper til videre avl, uavhengig av ventelister. Dette er helt nødvendig for at vi skal kunne fortsette utviklingen av denne fantastiske rasen.

Informasjon om deg

For å komme på venteliste ber vi om at du tar kontakt via vår kontaktside. Der ber vi om at du opplyser om følgende: :Navn, adresse og telefonnummer. Boforhold, hva skal hunden brukes til, hvor mye tur pr dag er realistisk for deg og din familie, er det hundeallergi i nær familie, familieforhold (enslig, barnefamilie, par) samt ev alder på barn. Vi ønsker også informasjon om hvor mange timer i løpet av en vanlig arbeidsdag hnden skal være alene og hvordan dere har tenkt å organisere den første tiden etter at valpen har kommet i hus og tilvenning til å være alene.

Det kan være en fordel om du opplyser hvilke størrelse(r) dere ønsker- mini, medium eller standard. Vi gjør oppmerksom på at vi allokerer utelukkende på gemytt og kun dersom alt annet er likt vil vi ta hensyn til ønsker om kjønn eller farge.

Kun i helt spesielle situasjoner, der det finnes usteriliserte hannhund/tisper fra før eller det er påvist allergi mot allergener fra ukastererte hannhunder, vil vi ta spesielt hensyn til ønske om kjønn.

Vi vil bruke disse opplysningene for å finne den best egnede labradoodlen for deg og din familie.

Våre helt spesielle valper får kun reise til helt spesielle hjem. Vi forbeholder oss derfor retten til å heve avtale om valpekjøp helt frem til valpen forlater vårt hjem dersom vi føler at det vil være til valpens beste. Vi vil da refundere depositumet 100%.

Alle valpekjøpere må garantere at ingen av våre Labradoodle-valper blir omplassert uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.

Betingelser

Det koster 25 000 kroner inkl mva for en valp fra oss. 3000 betales før dere blir bekreftet på venteliste, resten forfaller 2 uker før valpen er leveringsklar. Valpene leveres med valpepakke, registrering, vaksinert,chippet, ormekuret og med 2 års utvidet genetisk garanti i henhold til ALAEUs regler. Valpene allergenprofilers og temperamentstestes ved 8 uker, før allokering til sine familier. Alle valper reiser hjem med sin individuelle treningsplan. Alle valper selges med avlssperre. For avlshunder gjelder egne betingelser.

Valpesøknad 

For valpesøknad, ta kontakt via vår kontakside her:

http://www.arcticlabradoodles.com/67704084

Planlagte valpekull 2019/2020

  • FULLTEGNET 2020- Mini/Liten medium Australsk Labradoodle rød/caramell

    Dersom alt går som det skal venter vi mini-valper i 2020 ut av Tuva og Oliver. Tuva er ut av vår egen Lucy og Maximus. Hun er en nydelig ung dame som elsker å jobbe. Hun er strålende vakker, veldig bra struktur og en svært god fleece-pels. Tuva er en solid mini. Oliver er en nydelig liten medium med fantastisk laid back personlighet. Han er både sosial og veldig kosete. Oliver bor i USA og er helt nye linjer for oss. Vi venter små medium og solid mini valper i alle sjatteringer fra rødt til karamell.

  • FULLTEGNET 2020- Mini/Liten medium Australsk Labradoodle rød/caramell

    Tiril er vår egen lille rampejente ut av Lovis og Maximus. Hun har en fantastisk personlighet. Lettlært, kjærlig og full av pågangsmot. Med en flammerød pels vekker hun stor oppsikt overalt hvor hun kommer. Tiril er en mini på 9 kg. Hun har en god struktur og en fantastisk god pels. Oliver er en nydelig liten medium med fantastisk laid back personlighet. Han er både sosial og veldig kosete. Oliver bor i USA og er helt nye linjer for oss. Vi venter små medium og solid mini valper i alle sjatteringer fra rødt til karamell.