Valp fra Kennel Arctic Labradoodles

Vi er ingen kommersiell kennel, men vil muligens ha et kull i ny og ne. Våre valper vokser opp som del av vår familie og blir vant til normale husholdsaktiviteter og lyder som støvsuger, oppvaskmaskin etc.

Vi er Norges eneste medlem i Australian Labradoodle Association Europe (ALAEU) Og følger deres strenge etiske standarder.
Dette er vårt bidrag til en sunn og målrettet utvikling av Australsk Labradoodle som egen rase. 

Alle valper vil være ID merket, ormebehandlet og leveres med vetrinærattest og ferdig registrert i ALAEU med stamtavle i minimum 4 generasjoner. Vi bruker kun helsetestede hunder i vårt avlsprogram - HD/AD røntgen og øyelysning er standard. I tillegg gentester vi for Von Willebrand, EIC, DM og PRA på alle tre størrelser.

Vi forbeholder oss alltid rett til å endre avlshann eller tispe dersom vi ser at det er fordelaktig med tanke på Kennel Arctic Labradoodles avlsprogram. Kennel Arctic Labradoodle vil alltid ha førstevalg på valper til vårt avlsprogram. 

Alle valper vil bli solgt med avlsperre med mindre valpen er solgt som avlshund. 

Vi ber om forståelse for at naturen ikke alltid følger våre planer, så vi kan aldri garantere at valpekull kommer som planlagt. Vi ber også om forståelse for at vi ikke kan garantere hverken kjønn eller farge på valpene. Jo mere åpen du er på farge/kjønn, jo større sannsynlighet er det for at vi kan levere en valp til deg. 

 

Ventelistepolicy

 

Vi er svært heldige i Arctic Labradoodles som har så stor pågang på kullene våre. Vi ser imidlertid at vi nesten uten unntak har flere på venteliste på hvert valpekull enn det vi har valper. Vi skulle gjerne hatt mulighet til å gi prioritet til disse familiene på neste valpekull, men da disse som regel også er fulltegnet lang tid i forveien er dette problematisk.

 

Fra 1/7-2016 har vi én venteliste i Arctic Labradoodles. For å sikre plass på ventelisten må det innbetales et ikke refunderbart depositum på nok 3000 før dere får bekreftet plass. Skulle vi mot formodning ikke klare å levere valp til dere innen 18 måneder, refunderer vi depositumet. Dersom vi har tilbudt dere valp i henhold til deres spesifikasjoner 3 ganger i løpet av perioden, og dere har valgt å takke nei, mister dere retten til refusjon. Det betyr at dersom dere ønsker å vente på en spesiell kombinasjon blir det fortsatt anledning til dette, men da kan det ta noe lengre tid.

 

Formålet med dette er å etablere et mer rettferdig ventelistesystem, der de som har ventet lengst får valp først. Vi vil også sikre at kun de som er svært dedikert til å få en ekte australsk labradoodle fra Arctic Labradoodles tar opp plass på ventelistene våre.

 

Det vil fremdeles være slik at Arctic Labradoodles alltid vil ha førsterett på valg av valper til videre avl, uavhengig av ventelister. Dette er helt nødvendig for at vi skal kunne fortsette utviklingen av denne fantastiske rasen.

 

 
For å komme på venteliste ber vi om at du tar kontakt via vår kontaktside .

Der ber vi om at du opplyser om følgende:

Navn, adresse og telefonnummer. Boforhold, hva skal hunden brukes til, hvor mye tur pr dag er realistisk for deg og din familie, er det hundeallergi i nær familie, familieforhold (enslig, barnefamilie, par) samt ev alder på barn? Det kan være en fordel å indikere hvilken størrelse dere ønsker (miniatyr, medium eller standard).  

Vi gjør oppmerksom på at vi allokerer utelukkende på gemytt og kun dersom alt annet er likt vil vi ta hensyn til ønsker om kjønn eller farge.

Kun i helt spesielle situasjoner, der det finnes usteriliserte hannhund/tisper fra før eller det er påvist allergi mot allergener fra ukastererte hannhunder, vil vi ta spesielt hensyn til ønske om kjønn.

Vi vil bruke disse opplysningene for å finne den best egnede labradoodlen for deg og din familie.


Våre helt spesielle valper får kun reise til helt spesielle hjem. Vi forbeholder oss derfor retten til å heve avtale om valpekjøp helt frem til valpen forlater vårt hjem dersom vi føler at det vil være til valpens beste. Vi vil da refundere depositumet 100%. 

Alle valpekjøpere må garantere at ingen av våre Labradoodle-valper blir omplassert uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.

Dersom du ønsker å sette deg på venteliste, vennligst ta kontakt via vår kontaktside.

 

VALPER 2018/2019

 • Mini 2018 - Ledige plasser!

  Vår egen nydelige Lucy skal ha sitt siste kull og Linus sitt første. Dette vil bli et fantastisk kull i fargene sjokolade, rød/caramel og creme. Foreldrene har begge nydelige gemytter, så dette blir bra! Vi har foreløpig noen ledige plasser på dette kullet. Levering september.

 • medium Australsk Labradoodle 2018, Ledige plasser!

  Vi gjentar suksessen med Björna og Maximus. Resultatet på forrige kull er kanskje noe av det beste vi har hatt gemyttmessig, så denne muligheten lar vi ikke gå fra oss. Dette blir Björnas siste kull. Valpene skal vokse opp hos fórvert i Bodø. Ta kontakt dersom du ønsker å stå på venteliste på dette kullet- vi har enda noen få ledige plasser. Levering september.

 • Solid Medium Australsk Labradoodle 2018/2019 Ledige plasser

  Vi planlegger et kull med solid medium valper ut av Luna og Krølle. Luna kommer fra Norrland Labradoodle og vår egen Alfred er hennes far. Luna er en utrolig miljøstabil og herlig jente. Hun tar ting veldig lett og er en drøm å jobbe med. Hun er en liten plugg- tettbygd med en utrolig bra konstruksjon. Pelsen er utsøkt. Krølle kommer fra vårt eget oppdrett. Han er en kraftkar som står 53 cm på bakken. Han er litt som oksen Ferdinan- en fredelig type som er utrolig flott. Lettlært og fin. Krølle er en av Lottas sønner, og det fantastiske gemyttet har han fått med seg. Vi venter sorte og sjokoladebrune valper med fleece og curly fleece pels.

 • Mini 2019- venteliste åpnet

  Vi planlegger et kull med mini ut fra vår egen Lovis og Linus. Lovis er en utrolig flott og morsom dame. Hun har et nydelig gemytt, en fantastisk sort, silkemyk pels og er en super valpemamma. Dette blir Lovis andre og siste kull, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med hennes første. Pappa er Linus, vår nye avlshanne fra England. Han er en utrolig skjønn fyr med en silkemyk, mørk karamellfarget pels. Vi forventer sorte, brune, røde og aprikosfargede valper i dette kullet.

 • Mini 2019- venteliste åpnet

  Vi planlegger et kull med mini ut av våre egen Stella og Linus. Stella er Lucy og Alfreds datter og er en herlig liten personlighet. Stella har en nydelig, cremefarget fleecepels og et herlig gemytt. Dette blir Stellas første valpekull og vi er veldig spente! Pappa er Linus, vår nye avlshanne fra England. Han er en utrolig skjønn fyr med en silkemyk, mørk karamellfarget pels. Vi forventer valper i fargene creme til mørk karamell.