Muligheter i 2015

Dersom alt går som det skal kjøper Arctic Labradoodles en tispevalp som skal til forvert i Bodø/Salten. Dette blir en solid medium. I tillegg planlegger vi å beholde en tispevalp fra Lucys første kull. Dette blir en mini. Dersom dere er interessert i å være forvert på en av disse valpene hører vi gjerne fra dere!

Lyst til å bli forvert til en av Norges flotteste labradoodle-valper?

Som forvert vil du ha det daglige ansvar for hunden og daglige kostnader som for, veterinær, utstyr og forsikring.
Vi tar kostnader knyttet til valpefødsler med veterinærutgifter, forsikring av valper etc.

Vi beholder eierskapet inntil hunden har hatt maksimalt fire labradoodlekull. Deretter overføres eiendomsretten fra oss til forvert under forutsetning av at hunden tas ut av avl. Dersom det skulle vise seg at valpen av ulike årsaker ikke kan brukes i avl, overføres eiendomsretten i det øyeblikket dette blir konstatert.

Vi overtar ansvaret for hunden i forbindelse med fødsel og valpetid, og du får hunden hjem etter at valpene har forlatt redet. Vi bruker kennelklubbens standard kontrakt for forverter.

Hva forventer vi av dere?
En labradoodle krever stimulering, tid og opplæring.
Som forvert forventer vi at dere deltar på valpekurs.
En labradoodle er en aktiv hund som trenger stimulering. Dersom dere har interesse for f.eks Agility, Sportrening eller bare generell lydighetstrening er dette en stor fordel. Brukshundklubbene rundt om i landet har en rekke aktiviteter som vi anbefaler at dere blir med på. Det er en fin måte å bli kjent med andre hundeeiere, samtidig som hunden får nødvendig stimulans og blir vant til å omgås andre hunder.

Hjemmemiljø.
Labradoodler er aktive hunder som elsker å leke - både ute og inne. Vi har selv en inngjeret hage der hundene kan løpe fritt ute i all slags vær. Dersom forvert har muliget til det er det absolutt en fordel med et eget sikret uteområde i tilknytning til boligen.

Tid
Den første tiden med valp kan være krevende. Forvert bør ha mulighet til å ha valpen med på jobb eller kunne dra hjem i lunsjen den første tiden med valp i huset med mindre en er hjemme selv eller har barn som er tidlig ferdig på skolen.
Som tommelfingerregel kan valpen være i buret i like mange timer som den er måneder + 1. Det betyr at en 8 uker gammel valp kan være i buret i maksimum 3 timer før den må ut å tisse.
Vi er veldig positive til at barn deltar aktiv i pass og stell av labradoodlen. Det er imidlertid svært viktig at barn aldri får hovedansvaret for hunden. Hunden blir 14-16 år, og det må alltid være en voksen beslutning å gå til anskaffelse av hund.

Hva kan dere forvente av oss?
En topp kvalitet Australsk Labradoodle -  den beste i kullet!

Råd og veiledning gjennom hele livet.

Råd og opplæring i pelsstell.

Jevnlig kontakt med mor/far og andre labradoodler i området.

Ordnede forhold og kennelklubbens forvert-kontrakt.


Ta kontakt for en labradoodleprat dersom du tror dette kan være noe for deg eller ta kontakt via vår kontaktside der du skriver litt om deg selv og hvorfor du ønsker å bli forvert.

Silje 98901003

Alfred har kommet hjem

Vår nye gutt Alfred har kommet hjem til familien sin i Nittedal. Alfred er en medium Australsk Labradoodle fra Vejgaards Labradoodles i Danmark. Velkommen til Norge vesle Alfred og gratulerer til fórvert Henriette og hennes familie.

Alfred, vår nye avlshann

Björna-Li har fått hjem i Bodø

Vakre Björna - Li har fått hjem hos Nina her i Bodø. Velkommen til Bodø velse Björna - Li og velkommen til Nina som fórvert!

Møt Nikita (Gaynor) og Henriette, vår nye fõrvert

Nikita har fått nytt hjem i Hakadal på Østlandet og her skal hun bo sammen med den nye familien sin. Vi gleder oss til å følge Nikitas utvikling og vil legge ut flere bilder etter hvert. Vi krysser fingrene for at alt går som det skal slik at vi kan få gleden av å møte Nikitas valper etter hvert:-)

Nikita og mamma Henriette på London Heathrow- litt skummelt, men trygt på mammas fang!

Gaynor

Gaynor har fått nytt hjem i Hakadalen og nytt navn - hun heter nå Nikita! Hun koser seg nå sammen med sin nye familie! Vi skal legge ut oppdateringer om Nikita etterhvert her på hjemmesiden.

Gaynor er en nydelig liten frøken. Hun er 100% RM/TP linjer. Geynor er en mini australsk labradoodle og vil være en type labradoodle som egner seg for eiere som har fokus på å minimere allergirisiko. Både på grunn av størrelsen, hun blir på størrelse med en Cocker Spaniel, men også på grunn av pelsen. Geynor vil nok få en flott krøllete fleece pels. Hun er vokst opp med og er svært vant til barn, og har en flott personlighet.